Barbecue

Onze marinades bevatten geen allergenen. Kipspiezen, satéspiezen, biefstukspiezen maar ook speklapjes, karbonades, worst en burgers. Wat u er maar op wilt leggen, we hebben het voor u. 

De basis is vlees van natuurlijk gehouden dieren, verwerkt tot mooie producten, al dan niet gemarineerd. Uiteraard kunnen we u mooie grote stukken leveren, de trends van picanha's en pulled pork volgen wij ook.

Naast alle gebruikelijke spiezen, lapjes enzovoort, dit jaar ook op voorraad: rib-eye en entrecôte. Gewoon vers maar ook een reserve voorraad in de diepvries. Nieuw is ook dat we de biefburger van 100% rundvlees in verschillende formaten op voorraad houden: de kleintjes bekend van de gourmet; de 'gewone', een extradunne die snel gaar is; en een extra dikke die wat sappiger blijft. En u weet: aan de basis de natuurlijke boer, dan de bioligsche slachterij en daarna maak ik er wat moois van.

Tip: neem wat op voorraad in de vriezer! Wordt het dan opeens mooi weer, dan kunt u barbecuen. De platte pakjes zijn met een goed uur ontdooid.


We kunnen van alles op maat maken.

Dat geldt ook voor het natuurlijke varkensvlees. Hiervan maken we spiezen, speklapjes, karbonades en ook de vink op stok (iets dunnere slavink zodat deze van binnen goed gaar wordt).

De Polderhoenen, kippen van een langzaam groeiend ras leveren vlees voor de kipspiezen, drumsticks en de vleugels.

Uiteraard is op verzoek veel mogelijk, zoals entrecôtes en kalfsspiezen. Worstjes en drumsticks kunnen we voorgaren voor u.

Voor grote partijen is er een grote barbecue beschikbaar.


Zomertijd = BBQ-tijd

Het is wisselende weer in de huidige tijd en ook ons menselijke gedrag! Nu bedenken we wat we over 2 uur eten. 24/7 open is geen optie voor een klein bedrijf. Wat wel mogelijk is, is van alles een voorraadig vriesvers presenteren. Handzaam per 2 verpakt. U haalt het thuis uit de vriezer en met 2 uur kan het op de BBQ liggen!

Gewoon een beefburger op het rooster leggen of een picanha in zo'n hippe gesloten BBQ; vraag naar ons assortiment!

Onze marinades zijn natuurlijk en allergeen-vrij. Gluten verwerken we niet, dus daar ook geen last van.


In ons assortiment

  • Hamburger
  • Biefburger
  • Worstje (rund)
  • Saucijs
  • Karbonade zonder been
  • Speklapje
  • Kip op stok
  • Entrecôte
  • Kogelbiefstuk
  • Biefstukspies
  • Kipfiletspies
  • Kipdrumstick
  • Kalfsbiefstukspies
  • Varkenshaasspies

Wij adviseren 3 à 4 stuks vlees per persoon. U kunt dus het aantal personen vermenigvuldigen met 3,5 om het aantal stuks vlees dat u nodig hebt te berekenen. Vaak kiezen mensen 5 of 6 verschillende soorten vlees, zodat het hele gezelschap een stuk vlees naar keuze heeft.

Saus, wijn en bier vindt u in de natuurvoedingsafdeling samen met de alcoholvrije dranken.

Onze website maakt gebruik van cookies

Voor het gebruik van cookies zijn wij verplicht om toestemming te vragen. Cookies verbeteren de prestaties en functionaliteit van onze website. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, wordt het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring geaccepteerd.